Bungee Circus

Bungee Circus 1De Bungee Trampoline is reeds jaren een graag geziene gast op evenementen, (bedrijfs)feesten en kermissen. Wanneer personen plaats nemen op een van de vier trampolines zullen zij het gevoel ervaren een circusartiest te zijn, alles is mogelijk; metershoog springen, dubbele salto’s: Niets is te gek!

Bungee Circus is uitgevoerd in felle kleuren en een herkenbaar circusthema. Daarnaast is deze attractie ook ‘s avonds met al haar lampjes een ware lust voor het oog.

trampolinekopieDankzij de zeer beperkte afmetingen en geringe opbouwtijd is deze attractie de ideale attractie op uw (bedrijfs)feest, kermis of evenement. Het Bungee Circus is per dag te huur, uiteraard inclusief opbouwen/afbreken en bedienend personeel. Eventueel kan ook de stroomvoorziening door ons verzorgd worden.

De technische gegevens van deze attractie vindt u in het blok aan de rechterkant. Mocht u meer informatie willen, of deze attractie willen boeken kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen via telefoon of e-mail.