Organisatie

Kermis 1Bij ons kunt u ook terecht voor het organiseren van kermissen, lunaparken en evenementen. Onze diensten kunnen variëren van enkel het adviseren of ondersteunen tot het compleet organiseren van uw kermis of evenement en u daarbij al het werk uit handen te nemen. Er is altijd een schikkende oplossing te vinden.

Kermisorganisatie
Wij zijn als geen ander op de hoogte van wat er komt kijken bij het organiseren van een kermis. hierdoor kunnen wij u een zo gericht mogelijke oplossing bieden. Uiteraard is een kermis natuurlijk niet compleet zonder promotie, stroomvoorziening, randactiviteiten etc. Ook dit kunnen wij uiteraard allemaal voor u verzorgen. Op die manier staat uw kermis ook ècht op de kaart.

Kerstmarkt1Evenementen
Wanneer het gaat om organisatie van evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het organiseren van een evenement is er nooit een pasklare oplossing. Wij zullen met u de mogelijkheden doorspreken en zo tot een succesvol eindresultaat komen. Onze expertise ligt bij een grote keur aan evenementen, bijvoorbeeld een sfeervol winterland met winterse verkooptentjes en geheel in stijl gethematiseerde attracties.

 

Nadere informatie
Wilt u na het lezen van het bovenstaande nadere informatie is contact opnemen uiteraard geheel vrijblijvend mogelijk via telefoon, e-mail of het contactformulier op deze website.