Events

Swinkels is een gevestigde naam binnen de evenementenbranche. Niet alleen door de tal van attracties welke wij in eigen beheer exploiteren, ook door de organisatie van kermissen en evenementen. Door middel van jarenlange ervaring kunnen wij ons zeer flexibel in deze branche bewegen, en rekenen op brede ondersteuning van diverse partnerbedrijven waarmee wij reeds jarenlang samenwerken. Dit met als visie het hoogst haalbare resultaat.

Of het nu gaat om een kermis, (kerst)markt of winterevenement: Swinkels Events kan uw evenement ondersteunen, begeleiden, adviseren of zelfs compleet organiseren van A tot Z! Het onderhouden van contacten en contracten, aanleveren van plattegronden en situatietekeningen (Uiteraard incl. calamiteitenroutes…) aansturen van ondersteunende faciliteiten zoals EHBO en het realiseren van een compleet rand- en promotieprogramma: Wij nemen het u graag uit handen.

Dit alles bieden wij u aan tegen vooraf gestelde tarieven, teneinde een volledige bezettingsgraad te kunnen garanderen met een sluitende financiƫle achtergrond. Houdt u graag zelf de regie in handen? Graag begeleiden wij uw evenement waardoor u maximaal ontzorgd wordt, maar wel volledig op de hoogte blijft van alle factoren die het evenement behelst.

Graag overleggen wij u een van de tientallen evenementen welke wij organiseren als referentie. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij spreken ze graag met u door.